Citychef Svend-Erik 61 47 44 01 info@voreskalundborg.dk

LØRDAG den 𝟮𝟰. 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 afholdes en konkurrence for børn om at skære de mest kreative græskar.Meny Kalundborg er generøs og donerer 𝟭𝟬𝟬 græskar. Dette foregår på 𝗦𝗼𝗹𝘀𝗸𝗶𝗻𝘀𝗽𝗹𝗮𝗱𝘀𝗲𝗻 𝗸𝗹. 𝟭𝟬.𝟯𝟬 -𝟭𝟰.𝟬𝟬. Der vil blive stillet et telt op, hvor De Grønne Pigespejdere hjælper børnene med at være kreative med deres græskar. Børnene bliver delt op i to kategorier: 3-7 år og 8-12 år.Grundet Covid-19 skal der holdes afstand. Der vil være plads til at 6 børn ad gangen kan skære græskar. Der vil naturligvis også være håndsprit, og redskaber bliver sprittet af.𝘿𝙞𝙩𝙩𝙚 fra Gliimt og 𝙈𝙚𝙩𝙩𝙚 fra Thranes Legetøj er dommere for konkurrencen. Præmierne er også doneret fra disse to butikker. Præmieoverrækkelsen sker foran Meny’s hovedindgang lørdag den 24. oktober kl. 14.30, hvor pressen er inviteret til at komme og tage foto af vinderne. Vi glæder os til at se en masse børn og deres familier!